Našalila se na račun supruga: "Kako je Bekam to slatko uradio"

Viktorija Bekam našalila se na račun svog supruga.

Utorak, 21.01.2020.

12:40

Izvor: B92

Našalila se na račun supruga:
Foto: Getty/Gregg DeGuire

Podeli:

Iako je urednost vrlina, posebno kod muškaraca, supruga fudbalera Dejvida Bekama odlučila je da se našali na račun njegove pedantnosti. Bekam je inače poznat kao neko ko je veoma uredan i ko vodi računa o svojim stvarima.

On svake večeri unapred pripremi šta će da obuče sledećeg dana, a uredno složena odeća čeka ga ujutru samo da je obuče. Iako je njegova navika za svaku pohvalu, Viktorija se ipak našalila na njegov račun.

Foto: Getty/Jeff Spicer

Ona je na Instagramu objavila priču u kojoj je napisala: "Baš je slatko kako je Dejvid spremio odeću za jutro", uz fotografiju na kojoj se vidi kako je fudbaler uredno složio odeću.

Inače, Bekam je ranije priznao da ne voli nered i da je izuzetno uredan i pedantan, kao i da neke stvari jednostavno ne može da prestane da radi.

"Sve mora da mi bude u ravnoj liniji i u paru. Ako imam neparan broj flaša gaziranih pića u frižideru, izvadiću jednu i premestiću je negde gde je neću videti', izjavio je Bekam.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare