Našli smo za vas: 5 najlepših prolećnih torbi ispod 2.000 dinara

Da li ste u potrazi za kvalitetnim, pristupačnim i modernim torbama koje možete da kupite kod nas? Bili smo u potrazi i našli smo ove tašne koje možete priuštiti za manje od dve hilljade dinara.

Utorak, 20.04.2021.

12:21

Izvor: B92

Našli smo za vas: 5 najlepših prolećnih torbi ispod 2.000 dinara
Foto: Shutterstock/Victoria Chudinova

Podeli:

Ne krijemo da smo kao većina kupaca oduševljeni modnim detaljima koje kupimo po pristupačnim cenama.

Modna sezona proleće/leto je uveliko počela, a svetski trendovi diktiraju tašne sa upečatljivim detaljima, kao što su šnala, kaiš ili ukras. Prilikom potrage i mi smo se vodili ovim kriterijumima, ali smo dodali i mali izazov - pronaći savršene torbe koje staju manje od 2000 dinara!

Brzo smo izazov pretvorili u zadovoljstvo i u nastavku pogledajte naše predloge koji za malo novca mogu svaku odevnu kombinaciju učiniti posebnom.

1. Pismo tašna - 1.190 dinara

Mala, slatka i praktična! Baš tako bismo opisali ovu torbicu kuće "Kapris", dovoljnu za elegantne varijante. Preporučili bismo ovakvu pismo tašnu uz neki svetlosmeđi komplet ili haljinu.

2. Mini-tašna - 1.890 dinara

Bež, bela i svetlija paleta boja jesu boje stvorene za toplo vreme! Modni dodaci u ovim bojama nikad neće izaći iz mode i smatraju se klasičnim komadima. Zato smo se opredelili za ovu mini-varijantu tašne koju možete pazariti u "Dajhmanovim" prodavnicama. Posebno nam se dopala zbog svoje univerzalnosti - ide uz sve, a ima i praktičnu crtu. Stavite je na rame i ni ne osetite da je nosite. Idealna za vožnju rolera, ali i uz večernje kombinacije. Zašto da ne?

3. Praktična torba - 1.780 dinara

Svedeno, jednostavno, ali sa malim obrtom - pored kaiša, ova tašna marke "GM" ima male dodatke u vidi džepića koji su poželjni za telefon ili ogledalce. Lila boja se odlično slaže sa sivim tonovima, a model je idealan za poslovne prilike.

4. Žuta tašna 1.345 dinara

Radnje kompanije Metro u ponudi imaju razne modele jednog od omiljenih ženskih modnih dodataka, a za ovu priliku izabrali smo ovu lepoticu žute boje. Svaki izgled će osvežiti, odlično ide uz patike, a boja limuna odmah pokazuje da ste smeli i originalni.

5. Torba za sve prilike 1.200 dinara

Oduševila nas je cena, ali i univerzalnost, jer može da se nosi i preko ramena, ali i u ruci. Modernog je izgleda i atraktivnog oblika, a uz usku pamučnu haljinu i patike sa platformom, ovaj detalj je pun pogodak. Pronašli smo je u "Pepku".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare