Nekad je bio omražen trend, a danas je posebno popularan: Da li ga nosite ovog leta? FOTO/ANKETA

Većina svetskih modnih trendova koja vrtoglavom brzinom dolazi na naše prostore, uglavnom, predstavlja povratak starih, međutim, poslednji nismo očekivali.

Utorak, 26.07.2022.

10:56

Izvor: B92

Default images

Podeli:

U pitanju je povratak dugih pletenih haljina koje su bile popularne devedesetih. Ovaj model je imala svaka devojka u garderoberu i bio je neizostavni komad odeće za neobavezne šetnje ili, pak, za viđanja sa prijateljima. Međutim, pletene haljhine su puni procvat doživele ovog leta, ali sa malim izmenama. Umesto teškog konca od kog su se haljine pre šile, danas se koristi tanji, ali čvršći kako bi odevni predmet izgubio na težini, a dobio na lakoći nošenja.

Stalno vam na grudnjaku ispada žica? Evo kako to možete sprečiti

Takođe, jedna od glavnih karakteristika ovakvih haljina je ta što ističe figuru tela, a pritom imate zanimljiv model haljine na kakav još niste naišli. Trenutno najpopularnije boje ove sezone su u zemljanim i nijansama boke kože, ali nećete pogrešiti i ako izaberete haljine koje su upečatljivijih boja ili dezena.

Pet moćnih kombinacija sa japankama u glavnoj ulozi

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare