Ko su muškarci koji su osvojili srca naših glumica?

Mnoge srpske glumice su svojom lepotom, harizmom i šarmom uspele da osvoje srca poznatih muškaraca širom sveta.

Subota, 13.08.2022.

14:11

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Neke su zbog ljubavi promenile adresu boravka, odselile se u daleke zemlje gde uživaju u bogatstvu, ljubavi, sreći, dok su druge ostale u Srbiji gde su svile porodično gnezdo.

Jana Milić Ilić je već godinama u braku sa poznatim producentom Mišom Ilićem. Glumica je često u medijima govorila o njihovom neobičnom upoznavanju. Naime, ona i Miša su se sreli u liftu.

"Miša i ja smo bili komšije, živeli smo u istoj zgradi, on na petom, a ja na četvrtom spratu. Godinu dana bilo je potrebno da se prvi put sretnemo, a početak naše romanse odigrao se u liftu. Vraćala sam se s puta i u liftu sam srela simpatičnog mladića koji me je nasmejao. Nakon prvog susreta, počeli smo skoro svakodnevno da se viđamo", izjavila je Jana svojevremeno.

Njihova ljubav počela je potpuno spontano, a traje godinama zahvaljujući otvorenom odnosu koji neguju.

Oni često putuju zajedno, a Jana se ne libi da objavi njihove zajedničke fotografije, koje su dokaz da par uživa u svakom trenutku kao prvog dana kada je njihova ljubav započela.

Nataša Ninković je još jedna od naših popularnih glumica koja je svoju srodnu dušu pronašla u Srbiji. Naime, Nataša se za svog izabranika, Nenada Šarenca udala kada je imala samo 25 godina. Kako je više puta znala da naglasi, taj brak joj je pomogao da postane zrelija, sigurnija i samostalnija.

"Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku - kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti", rekla je ranije Nataša Ninković.

Njihov brak traje već skoro 25 godina, a razlika u godinama im nikada nije bila prepreka. Nenad je od Nataše stariji skoro deset godina, a kako ona kaže, on joj je oduvek bio podrška, vetar u leđa, pravi prijatelj.

Iz te ljubavi dobili su dva sina, blizance, Mateju i Luku. Svoj porodični dom svili su u Beogradu.

Glumica Nina Janković zvezda filma "Montevideo, Bog te video!", serija "Ubice mog oca" i "Mama i tata se igraju rata" i više hit predstava poznata nam je pod ovim imenom, ali je ona 2014. godine njemu dodala i prezime Dičić.

Jedna od najlepših Srpkinja od tada je u srećnom braku s ekonomistom Matejom Dičićem, inače bratom od ujaka njene prijateljice i koleginice Tamare Dragičević.

Par ima sina Vukašina i ćerku Ivanku.

Mateja je Ninu verio za Novu godinu 2013, a venčanje su upriličili godinu dana kasnije u crkvi Svetog Marka.

Glumica Branka Katić se proslavila brojnim ulogama na filmskom platnu u Srbiji, a potom je svoju sreću pronašla sa engleskim producentom i rediteljem Džulijanom Farinom.

"Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda. Videli smo se još nekoliko puta, a posle par meseci, sećam se da su obrazi počeli da mi gore, da li od vina ili njegovog prisustva, pitala sam se, a onda napokon sebi priznala da sam se potpuno zaljubila", ispričala je Branka pre nekoliko godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare