Mundijal će večeras zapamtiti srpske lepotice koje daju podršku Orlovima FOTO

Dok s nestrpljenjem čekamo večerašnju utakmicu Srbije protiv Brazila, u nastavku se podsećamo najvatrenijih srpskih navijačica.

Četvrtak, 24.11.2022.

12:01

Autor: J.V.

Default images

Podeli:

Bilo da su u Kataru pored svojih izabranika, ili, pak, kod kuće pored malih ekrana, mi smo sigurni da će ove lepotice da bodre naše Orlove do pobede.

Prezgodna verenica nemačkog golmana je Brazilka i već pravi haos na trbinama FOTO

Kristina Maksimović, supruga srpskog reprezentativca Nemanje Maksimovića, već je raspakovala svoje kofere u Kataru, a večeras će Srbiju da bodri sa tribina.

Naravno, tu će biti i Sofija Milošević, izabranica Luke Jovića, koja dugi niz godina verno bodri svog supuga. Kako je istakla za domaće medije, ona se nada da će srpska reprezentacija osvojiti trofej ili, makar, doći do završnice Mundijala.

Tu je i supruga našeg Aleksandra Mitrovića - Kristina Mitrović koja će, takođe, da bodri srpsku reprezentaciju. Inače, Mitrović i Kristina se često pojavljuju zajedno u javnosti, a ona ga prati na skoro svim utakmica. Trebalo bi pretpostaviti da će i ona večeras vatreno navijati sa tribina.

Ne bi trebalo izostaviti ni Anu Rajković - suprugu fudbalera Predraga Rajkovića. Ona je samo pre nekoliko sati objavila fotografiju na Instagramu sa posvetom našim Orlovima.

"Jer mi smo došli dovde da ostvarimo snove, da zapalimo more, sve vas dignemo na noge".

Fotografiju sa posvetom pogledajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.