Da li biste voleli da imate gaziranu vodu sa česme? A noćno svetlo na šolji?

U opštoj eri težnji ka zaštiti životne sredine na tržištu se pojavio inovativan proizvod. Deluje primamljivo i neverovatno, ali je moguće da sa svoje kućne česme točite rashlađenu, mineralnu ili slabo gaziranu vodu.

Uređenje doma | Super žena |
Podeli
Foto:Thinkstockphotos
Foto:Thinkstockphotos

Neobične toaletne šolje

U ovoj kompaniji osmislili su i počeli prodaju WC šolja sa tušem, za nežno žensko i jače muško ispiranje posle obavljenog posla "tamo gde i car ide peške". Takođe, proizvodi sadrže i noćno svetlo na senzor koje se uključuje kada noću idete u toalet.

U pitanju je savremena tehnika nemačkog proizvođača "Grohe" koj je pokrenuo liniju proizvoda koji vam omogućavaju baš ove neverovatne stvari.

U pitanju je zapravo investicija koja se vrlo brzo isplati, jer se godišnji troškovi četvoročlanog domaćinstva značajno smanjuju, kao i vreme koje vam je potrebno za nabavku.

"Na Univerzitetu Getingem uradili su detaljno ispitivanje da bi uporedili emisiju ugljen dioksida. Rezultat koji smo dobili ukazuje na ogromnu uštedu od 61 odsto u poređenju sa mineralnom vodom u flaša", kažu u kompaniji "Grohe".

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 2 sledeca idi na stranu