Zaboravite Bijonse i Ronalda: Ona snima najgledanije priče na Instagramu

Za svega pet godina ova devojka uspela je da se obogati. Ona možda nema najveći broj pratilaca, najviše lajkova, ali njene insta priče prati ogroman broj ljudi. Upoznajte Eleonoru Lele Pons.

Uspešne žene |
Podeli

SCOOBY-DOO PA PA ...HERE WE GO AGAIN! I COULD KEEP A STRAIGHT FACE😂😂😂😂 we’re so stupid hahaha @inanna

Објава коју дели Lele Pons (@lelepons) дана

Kad je imala pet godina preselila se u Majami, a još u osnovnoj školi snimala je klipove za Vineo. Govorila o temama koje tinejdžere muče u školi, nesrećnim ljubavima i nesigurnostima i vrlo brzo je postala najgledanija korisnica Vinea. Pre dve godine magazin "Time" proglasio je za najuticajniju tinejdžerku sveta.

Eleonora ima 21 godinu, a rođena venecuelanaka ima više od 20 miliona pratilaca na Instagramu.

Predstavlja se kao manekenka, glumica, komičarka, jutjub zvezda, a ponosna je vlasnica ugovora sa američkom kompanijom "CoverGirl", učestvovala je u mnogim revijama.

Bogatstvo joj se procenjuje na tri miliona dolara, a "Business Insider" okrakaterisao je kao "fenomen života Lele Pons".

Regálame un beso 😘❤️

Објава коју дели Lele Pons (@lelepons) дана

Sada, kada se sumiraju rezultati u 2017. proglašena je i za vlasnicu profila na Instagramu čije su priče bile najgledanije.

Takođe, Forbes je smestio na osmo mesto liste najpoznatijih influencera 2017. godine.

Zanimljivo je da Eleonoru, tačnije Lele kako je svi prepoznaju, ne zanima samo moda, lepota i komedija. Prošle godine objavila je roman o preživljavanju srednje škole, a zanima je i politika.

Never touch a girl's butt 😱👊🏼 w/ @gustavorochaa @hannahstocking @inanna @tulio.rochaa (tag a friend)

Објава коју дели Lele Pons (@lelepons) дана

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 34 sledeca idi na stranu