Uspešne žene

Najbolji citati Naomi Kembel koji podižu samopouzdanje

Slavna manekenka danas slavi rođendan.

Subota, 22.05.2021.

09:59

Izvor: B92

Najbolji citati Naomi Kembel koji podižu samopouzdanje
Foto: shutterstock/Tinseltown

Podeli:

Naomi Kembel je otkrivena sasvim slučajno u Londonu sa samo 15 godina. Bila je najpopularniji model tokom 80-ih i 90-ih godina i od tada se ubrajala među najtraženijim i najpoznatijim modelima ikad.

Danas puni 51. godinu, i ova lepotica koja je skoro postala majka, godinama unazad ohrabruje i osnažuje sve pripadnice lepšeg pola.

U nastavku pročitajte njene čuvene izjave.

"Opkolite se ljudima koji će vam pružiti podršku kada pada kiša, a ne kada sija sunce".

"Nije bitno šta se dešava u meni. Glavna stvar je da izgledam sjajno, a ostalo nije vaš posao".

"Mislim da mi je u modelingu uvek bilo zanimljivo da vidim koliko mogu stilisti, urednici i fotografi da mi promene izgled. Zato i volim reči - transformacija, reintrepretacija i kameleon. Jedina reč koju ne volim je predvidljivo".

"Vidite, u životu morate i nekoliko puta da pogrešite. To je jedini način da naučite nešto i da shvatite kako svet oko vas funkcioniše".

"Nemam nikakav problem sa godinama, i sasvim sa ok sa starenjem."

"Da li sam neko ko puno očekuje i naređuje? Apsolutno! Ali ja sam večiti borac, neko ko ne voli da gubi, i kad mi i kažu NE, ja se uvek potrudim da na neki način dobijem njihovo DA".

"Svi imaju temperament. To je emocija, pokazatelj da niste robot".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.