Uspešne žene

Poznata po bezvremenskoj lepoti i osmehu: U 78. godini pozirala u toplesu FOTO

Loren Haton, slavna američka glumica, poznata po bezvremenskoj lepoti i širokom osmehu i danas na pragu 80 osvaja svojim izgledom.

Nedelja, 01.05.2022.

10:59

Izvor: B92

Poznata po bezvremenskoj lepoti i osmehu: U 78. godini pozirala u toplesu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Ova 78-godišnja zvezda pozirala je na naslovnici magazina Harper’s Bazaar - i to u toplesu. Grudi je prekrila rukama, a bila je ogrnuta bež Guči sakoom.

Govorila je o svom početku u svetu modelinga: "U to vreme radila sam za Kristijana Diora za 50 dolara nedeljno, ali ono što me iznenadilo je kratki vek karijere modela. Tada sam imala 30. i znala sam da će uskoro doći mlađe koje bi me mogle zameniti. Zato sam želela da se zaštitim ugovorom koji bi mi osigurao malo duži staž u ovom poslu. Potpisala sam ugovor s Revlonom, tada najveći u industriji modelinga", rekla je.

Osvrnula se i na estetske zahvate i rekla je da nem aništa protiv sve dok su umereni: "Kada sam nedavno ponovo uskočila u ulogu modela, rekla sam im da se ne želim da se pretvaram da sam mlađa nego što jesam. Bili su oduševljeni i rekli mi da su me zato i angažovali. Današnje vreme postalo je jako teško za neke generacije. Znam neke ljude koji su se uništili operacijama, njihovo lice jednostavno više ne poznajem. Nisu isti", rekla je.

Govorila je i o nezi kose: "U kosu stavljam ricinusovo ulje. Stavim malo na vrhove prstiju i umasiram u teme, od toga mi je kosa manje suha", otkrila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare