Zašto i dalje muškarci misle da žene glume orgazam?

Čini se da ne neke stvari teško menjaju, a pogotovo ono što muškarci misle o ženama. Naime, nedavna istraživanja su pokazala kako se jači pol ponaša i o čemu misli kada su u vezi, a opet je potvrđeno da oni misle da žene ćesto glume orgazme.

Ponedeljak, 07.01.2019.

15:42

Izvor: super zena

Zašto i dalje muškarci misle da žene glume orgazam?
Foto: Thinkstock

Podeli:

Glume orgazam

Istraživanje stranice DatingAdvice.com pokazuje da je čak 22 odsto ispitanika odglumilo orgazam, a najčešća starosna grupa koja to radi je ona od 25 do 34, dok muškarci od 18 do 24 to rade dvostruko manje. Razlog: Žele da zadovolje ženu, a znaju da je jedna od glavnih stvari koje čine njeno zadovoljstvo i činjenica da je muškarac zadovoljen.

Žele decu jednako kao i žene

Istraživanje Robin Hedli sa Univerziteta Kili potvrđuje da muškarci žele decu isto kao i žene, i da se često osećaju usamljeno, depresivno i neispunjeno ako su u vezi sa ženom koja ne želi decu. Slobodno pričajte o deci s njim, podsvesno uživa u tome.

Privlače ih nedostupne prijateljice

Čak i ako tvoj prijatelj ima devojku, velike su šanse da ga i ti privlačiš, tako kažu istraživanja. Muškarac koji ima žensku prijateljicu prema njoj će nesvesno razviti osećanja, pogotovo ako je ona u vezi s nekim drugim. To je sve posledica njihovog takmičarskog duha koji im ne da mira čak ni kada imaju devojku.

Njihov pogled otkriva koliko su promiskuitetni

Psiholog sa Univerziteta Linkoln u Velikoj Britaniji, Ken Guo, kaže da može saznati koliko je muškarac promiskuitetan samo po načinu i dužini njegovog pogleda na žensko telo. Muškarci koji dugo gledaju u grudi ili bokove žene, često su slobodniji, a oni koji brzo skrenu pogled često su sramežljivi i nije im ugodna pomisao na seks sa nepoznatom osobom.

Žele nekog sličnog sebi Ne samo karakterno, nego i izgledom. Novo istraživanje pokazuje da je čak 37 odsto muškaraca sklonije izboru žene koja liči na njih same. Slične crte lica su im privlačnije, pa je sasvim razumljivo zbog čega neki parovi izgledaju kao da su rod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.