Ko je mistična lepotica koja je osvojila najsrećnijeg čoveka na SP-u FOTO

Fudbalski trener Saudijske Arabije koji je doveo svoje igrače do pobede nad Argentinom na SP-u ima, itekako, zanimljiv život o kom se malo piše po medijima.

Sreda, 23.11.2022.

11:05

Autor: J.V.

Ko je mistična lepotica koja je osvojila najsrećnijeg čoveka na SP-u FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Harvi Renard (54) u vezi je s Vivijen Daij, udovicom francuskog trenera Bruna Metsua koji je 2013. godine preminuo od raka. Njihova ljubavna priča počela je brzo, a mediji nisu preterano pisali o tada novoj romansi.

Renard i Vivijen svoju emotivni odnos započeli su ubrzo nakon Metsuove smrti i oboje imaju po troje dece iz prethodnog braka.

Kako mediji prenose, dve porodice su u dobrim odnosima, a ljubavni partneri su u skaldnoj vezi. Inače, lepa Vivijen je preduzetnica, a zahvaljujući bivšem suprugu, koji ju je uveo u celokupni posao, ona uspešno vodi svoju sportsku radnju u Kazablanki.

Prema pisanjima "Daily Mail"-a, njih dvoje bi uskoro trebalo da stanu na ludi kamen. Međutim, par se nije oglašavao povodom ovih tvrdnji.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare