Veze i odnosi

Pevačica progovorila o "toksičnim" vezama: "Ne želim da budem ogorčena na ljubav!"

Novi singl pevačice izazvao je lavinu komentara o njenoj vezi, ali i o ljubavnim odnosima generalno.

Utorak, 29.10.2019.

12:42

Izvor: B92

Pevačica progovorila o
Foto: Gettyimages/Kevin Winter

Podeli:

Selena Gomez (27) u jednom intervjuu rekla je da prva velika ljubav može da utiče na našu percepciju realnosti i na našu racionalnost.

"Vi ste u fazi života kada osećate ljubav prvi put i mislim da to može da bude malo toksično. Osećate zavisnost koju vezujete za ljubav, a onda je tu i zavisnost prema strasti i frustracija jedno prema drugom za koju mislite da je ljubav, a ja sam u tako nešto verovala baš dugo", rekla je ona.

Ona nije imenovala nijednog od bivših momaka u tom razgovoru. Pevačica je bila u burnoj vezi sa pevačem Džastinom Biberom, koji se nedavno oženio sa Hejli Boldvin, a fanovi veruju da je njena poslednja pesma posvećena njemu.

U intervjuu se pevačica prisetila nekih dešavanja u njenom ljubavnom životu koja su ostavila dubok trag, piše Independent. Otkrila je da se bojala da se opet zaljubi.

"Ali nisam htela da izgubim onu predstavu o ljubavi koju imam i kakvom je zamišljam. Ne želim da budem ogorčena zbog nečega. Verujem da postoji i srećna sam što ću čekati koliko god da treba jer to radimo oduvek. Te stvari će se dešavati sve dok ne prestanu da se dešavaju“, rekla je pevačica.

Njen novi singl mnogi su ocenili kao oproštaj od bivše ljubavi i stavljanje tačke na poglavlje zvano "Džastin Biber" u njenom životu. Selena ne odustaje od potrage za pravom ljubavlju, a nova pesma kao oda staroj, daje nadu da je nova ljubav na putu do nje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare