Posle 15 godina braka, priznanje supruga ju je šokiralo: "Kao da je naš zajednički život bio laž"

Britanka Kerolin Hobdej u emisiji "Steph’s Packed Lunch" otvoreno je progovorila o vezi s bivšim suprugom. Naime, on joj je nakon 15 godina braka otkrio da je homoseksualac, te da je za svoju seksualnu orijentaciju znao od adolescencije.

Veze i odnosi | super zena |
Podeli
Ilustracija/Foto: gpointstudio/Shutterstoc
Ilustracija/Foto: gpointstudio/Shutterstoc

Njihov brak bio je laž, a uglavnom bi sebe okrivila za stvari koje nisu funkcionisale. Uprkos tome što joj je naposletku rekao da je homoseksualac, Kerolin je priznala da to uopšte nije slutila.

Upoznali su se 2000. godine na jednom kursu, a iste godine su se i venčali.

"Sve je bilo savršeno normalno, bili smo zaista srećni, bio je sjajan muškarac, zabavan, imali smo mnogo toga zajedničkog i sjajno smo se slagali. Bio je ostvarenje mojih snova", rekla je Britanka, prenosi Net.hr.

Ali, kako je vreme odmicalo, Kerolin je počela da primećuje kako raste razdor između njih. Nedostajala joj je intimnost.

"Nisam shvatala da mi nešto nedostaje u braku i da nešto ne štima sve dok neko drugi nije ušao u moj život i to mi osvestio. Na kraju sam prevarila muža s tom osobom, zbog čega sam mislila da je kraj našeg braka u potpunosti moja krivica. Jako dugo sam nosila taj osećaj krivice”, priznala je.

Uprkos aferi nastavila je da živi sa suprugom još šest godina, sve dok nije otkrila njegovu tajnu.

Ilustracija/Foto:  4 PM production/Shutterstock
Ilustracija/Foto: 4 PM production/Shutterstock

I dalje ga voli, ali kao prijatelja

Uprkos svemu, njen bivši muž je još ista osoba u koju se zaljubila. Shvatila je da ga i dalje voli, ali na potpuno drugačiji način. Prijateljstvo s njim značilo joj je više od bola i besa koje je osećala. Objasnila je da je njen bivši muž 11 godina stariji od nje i da je krio seksualnost jer je odrastao šezdesetih, dok je u Ujedinjenom Kraljevstvu homoseksualnost bila ilegalna do 1967. Kerolin tvrdi da ju je celo iskustvo ojačalo za buduće veze. "Sada znam da imam unutrašnju snagu da preživim takve stvari. Čak i ako neko izda moje poverenje, sada znam da to mogu prevazići", zaključila je.

"Njegovo ponašanje počelo je da se menja. Shvatila sam da je nekoga upoznao i pomislila sam da je samo krenuo dalje. Onda sam primetila da dobija poruke od nekog muškarca i odlučila sam ga pitam da mi pojasni što se događa", rekla je Kerolin.

Uz bol je osetila i olakšanje jer je mnogo stvari u njihovom braku napokon postalo smisleno. Bila je tužna zbog njega jer je krio svoju seksualnost. "Ja sam mu bila druga supruga, pa je kroz to prolazio već neko vreme”, naglasila je.

Međutim, kako je vreme prolazilo, njena empatija se pretvorila u bes.

"Osećala sam se kao da je naš zajednički život bio laž. Sve što sam znala bila je laž, sva ona ljubavna pisma i čestitke, svi lepi trenuci koje smo doživeli. Počela sam preispitivati sve", objasnila je.

Na kraju se pomirila sa svojim osećanjima te je ostala u prijateljskim odnosima s bivšim suprugom.

"Ne kažem da je bilo lako, neko vreme dok sam bila jako ljuta, nismo komunicirali, ali to je zato što sam osećala kao da mi je život ukraden. Na kraju sam uzela u obzir sve njegove kvalitete pa sam morala da odaberem, jesam li tih 15 godina bacila u vetar ili sam nešto i dobila s njima", izjavila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 23 sledeca idi na stranu