Najlepša ljubavna priča: On je zgodan glumac, ona ima težak deformitet FOTO

Od lepog i uspešnog glumca uglavnom bi se očekivalo da oženi ženu savršenog tela. On je izabrao dugačije

Veze i odnosi | zadovoljna.hr |, super zena |
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ljubav Ruperta Frenda (39) i Ejmi Malins (45) lako bi jednog dana mogla da se nađe na velikim ekranima.

Kada vidite Ejmi, odmah biste pomislili da je prelepa žena. Da, Ejmi je prelepa. I nema noge.

Rođena je bez fibule, lisne kosti u potkolenici, zbog čega su joj amputirali obe noge kad je imala samo godinu dana. Doktor je njenim roditeljima rekao da njihova ćerka nikada neće hodati ni živeti samostalno.

Prevario se. Ne samo da je prohodala nego je postala i uspešan sportista. "Zbog tebe ispadam lažov", rekao joj je u šali isti doktor kada ga je srela pre nekoliko godina. Ejmi se u mladosti bavila trčanjem zahvaljujući kojem je dobila i punu stipendiju za Univerzitet Džordžtaun, a 1996. godine nastupila je na Paraolimpijskim igrama u Atlanti.

Profesionalnu sportsku karijeru okončala je 1998. godine i započela manekensku. Njena ličnost i lepota oduševili su dizajnera Aleksandera Mekvina. Modni genijalac voleo je da na pistu pošalje nekonvencionalne modele i šokirao je prisutne kada se Ejmi pojavila na njegovoj reviji za modnu kuću Givenchy s drvenim izrezbarenim protezama izrađenim posebno za tu priliku. Nije dugo trebalo ni da je zapaze filmaši. Svoj prvi film "Cremaster 3" snimila je 2002. godine i u njemu glumila šest različitih likova.

Glumački posao spojio ju je s Rupertom. U maju 2013. dogovorili su sastanak vezan za Rupertov budući filmski projekat i našli se u 18 sati u malom bistrou u Njujorku.

"U jednom trenutku prišao nam je konobar i rekao: Oprostite, ali moraću da vas zamolim da odete. Pogledali smo ga i upitali: Zašto? Odgovorio nam je: Zato što je već 04:30 ujutro i zatvorili smo pre sat vremena. Mi nismo imali pojma da je toliko sati. Celo veče nismo bili svesni ničega oko nas. Bio je to divan, uzbudljiv razgovor između dva intenzivno znatiželjna uma o mnogo različitih tema.

Čak se ni ne sećam da sam u nekom trenutku pomislila da je sladak. Međutim, sledećeg dana poslao mi je nekoliko poruka i insistirao na tome da se što pre opet nađemo i dogovorilo smo večeru koja je počela u 18 sati i ovaj put trajala sve do 05:30. Hodali smo po kvartu tražeći mesta koja su još otvorena. Nismo želeli da se odvojimo jedno od drugoga. I tako nam je svaki dan od 1. 5. 2013. godine", otkrila je Ejmi.

Rupert je godinu dana kasnije zaprosio Ejmi, a sudbonosno Da rekli su 1. maja 2016. godine.

"Mislim da ćemo biti skandalozni i imati malo venčanje jer dobijem osip od samog razmišljanja o planiranju svadbe. Ionako se stalno sređujemo za crveni tepih tako da ne želim nikakvu posebnu haljinu, tortu i veliku zabavu. Na moju sreću, ni Rupert to ne želi", rekla je Ejmi nakon veridbe.

Održali su svoju reč i napravili zaista skromno venčanje. Osim mladenaca, na ceremoniji su bili prisutni samo kumovi, a jedan od njih bio je i Rupertov najbolji prijatelj.

"Venčali smo se na predivnoj farmi. Padala je kiša. Bilo je to savršeno venčanje. Nakon toga smo otišli na bilijar", rekao je Rupert u TV emisiji "Live with Kelly“ prošle godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 25 sledeca idi na stranu