Veze i odnosi

Recepcionarka u emisiji opisala iskustvo trojke

Laura je dugo imala fantaziju seksa u troje, a sad je odlučila da je i ostvari.

Subota, 16.10.2021.

14:55

Izvor: B92

Recepcionarka u emisiji opisala iskustvo trojke
Foto: Shutterstock/ Tero Vesalainen

Podeli:

Recepcionarka priznala da nije imala nikakav intimni kontakt tokom izolacije, otkrila je kako se osećala "potpuno oslobođeno" nakon što je imala prvi seks u troje u klubu.

Laura (24) iz Londona, pojavila se u emisiji "Moja prva trojka", koja se prikazala na britanskom Kanalu 4.

Emisija vodi ljude na njihovo putovanje do prvog grupnog seksa, Laura kaže da je "100 posto hetero". U emisiji je otkrila da želi da ima seks s muškarcem i ženom jer "ne zna šta bi s dva muškarca".

"Pre nekoliko godina bila sam na jednoj seks zabavi. Te noći nisam imala nimalo samopouzdanja, nisam htela ni da me vide u toj odeći u kojoj sam bila", ispričala je.

"Ali kad sam otišla sa zabave, to je bio početak nove mene. Osećala sam se tako oslobođeno, seks u troje će me još više osloboditi", zaključila je.

"Idealna trojka za mene bi bili muškarac i žena. Dva muškarca bi bila previše, ne znam kuda bi sve to otišlo", objasnila je.

"Nikada ne bih imala seksualno iskustvo samo sa ženom, ovo je jedna potpuno nova dinamika. Moraš sve da probaš jednom", rekla je.

Laura je odlučila da ode na zabavu sa svojim prijateljem Džekom s kojim ponekad ima seksualne odnose. Rekao je da želi da bude uključen u njen "prvi put", ali recepcionarka je htela da joj opcije ostanu otvorene.

"Za mene će to biti ili s parom ili s još jednom ženom", katala je prijatelju.

Laura je rekla da se na ovo odlučila radi sebe, ali da je povela i Džeka, jer bi mu bilo strašno da ga je isključila iz ovog iskustva.

Spremajući se za seks zabavu u klubu "Killing Kittens" Laura je rekla da će to biti noć u kojoj će imati svoj prvi seks u troje.

"Prilično sam nervozna što ću prvi put imati seks i sa ženom", rekla je.

"Ovo bi mogao da bude ili prvi i poslednji put ili početak nečeg novog", dodala je.

"Već sam bila na sličnim zabavama, ali davno je to bilo. Poanta ovakvih zabava, je da mora da postoji pristanak i granice da se poštuju. Svi vas gledaju, svesni ste da možete da završite s bilo kime tamo, a napetost je sve veća i veća. Kad neko počne, svi slede njegov primer, ljudi su se vodili ljubav svuda", rekla je.

Nakon što je napustila klub u kožnoj haljini i salonkama, rekla je kamerama kroz blistavi osmeh: "Imala sam prvi seks u troje. Bilo je neverovatno".

"Nisam mislila da će se to dogoditi sve dok se nisam našla u toj situaciji", rekla je i objasnila da je imala seks u troje s Džekom i još jednom ženom.

"Seks su inicirale mi žene, a ne muškarac, što nisam očekivala da će da se dogodi. Ta druga žena je bila šokirana kad sam joj rekla da mi je prvi put. Što je stvarno super za moj ego. Seks je bio bolji nego što sam maštala, najviše iz razloga što se spontano dogodio", rekla je.

"Zapravo se osećam moćnije. Da, tako se osećam. To je definitivno prava reč. Tako se osećam nakon što sam se odlično provela i ne žalim za ničim. Pa ću to verovatno i da ponovim".

Emisija je izazvala velike reakcije na Tviteru, pa su se mnogi pitali "da li su ovakve emisije zaista potrebne".

Neki su se pitali i "šta to gledaju?"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.