Veze i odnosi

Dugo je čekala na prvi intiman odnos sa dečkom: "Ništa nije moglo da me pripremi na to"

Devojka je objasnila kako je bila zapanjena njegovim prljavim govorom, koji joj je samo ubio želju.

Sreda, 20.10.2021.

13:58

Izvor: B92

Dugo je čekala na prvi intiman odnos sa dečkom:
Fotografija: Profimedia

Podeli:

Iako se obično savetuje da ne spavate odmah s nekim, jedna devojka je ispričala svoje iskustvo i upozorila pratioce na društvenim mrežama da ne gube vreme kao ona.

Dobila je oko 50.000 komentara.

Ispričala je kako je s dečkom izlazila i videla se desetak puta pre nego što su uopšte došli do intimnog odnosa. Nije želela da odmah ode u krevet sa njim, želela je da ga dobro upozna, ali, ipak, njihov intiman odnos bio je za nju - katastrofalan.

Objasnila je kako je bila zapanjena njegovim prljavim govorom, koji nikako nije bio seksi i samo joj je ubio želju. Dodala je kako je sve bilo u redu dok je nije pokušao da je uzbudi prljavim razgovorom.

"Znam da mislite da su prljavi razgovori seksi, potpuno se slažem, ali ovaj muškarac je potpuno pogrešio... Mogao je reći bilo šta drugo osim onoga što je rekao", ispričala je i otkrila svima rečenicu zbog koje ga je ostavila.

"Da, da, želiš da ti napravim bebu? Da, želiš li da stavim bebu u tebe da svi znaju da si moja, da, želiš da ti napravim bebu?", ponovila je rečenicu koju je on njoj rekao.

Svojim pratiocima je dala savet da ne gube vreme. "Imajte seks odmah na početku viđanja, ne gubite vreme kao ja", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.