Veze i odnosi

Prvo su glumili bračni par: Hemija između njih je jednako jaka i u stvarnom životu

Ljubavna priča je počela na setu filma "Light Between Oceans" koji su 2014. snimali u Australiji, a nedavno su se pojavili u Kanu i sudeći po slikama, jaka hemija među njima još traje.

Subota, 28.05.2022.

10:44

Izvor: B92

Prvo su glumili bračni par: Hemija između njih je jednako jaka i u stvarnom životu
Foto: Profimedia

Podeli:

Od samog početka veza između Alisija Vikander (33) i Majkl Fasbender (45) je bila je više nego diskretna. Poznato je da su se venčali 2017. godine na Ibici, a 2021. rodio im se sin Mark.

Majkl Fasbender je imao više ljubavnih veza pre ovog braka, ali kao što nikad nije govorio o Alisiji Vikander, tako nije ni o ranijim devojkama. Samo je jednom šturo izustio da je sa glumicom i pevačicom Nikol Behari "toliko često koliko je to moguće". Mediji su ga dovodili u vezu sa Lupitom Njongo, Zoi Kravic, Madalinom Geneom...

Alisija je pre Majkla bila u vezi sa švedskim glumacem Aleksanderom Skarsgardom.

Nedavno su se pojavili na Kanskom festivalu, ruku pod ruku, par je odisao elegancijom - glumica se opredelila za svetlucavu, metalik haljinu i visoku punđicu, dok je Fasbender izgledao kao Džejm Bond u jednostavnom, crnom odelu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare