Veze i odnosi

Dva ključna razloga zbog kojih muškarci pristaju na brak

Dame, obratite pažnju na male signale koje vam šalju partneri, a evo zbog čega...

Sreda, 29.06.2022.

15:44

Izvor: Glossy

Dva ključna razloga zbog kojih muškarci pristaju na brak
Foto: IVASHstudio/Shutterstock

Podeli:

Iako momci tokom mladalačkih dana mnogo ređe od žena maštaju o savršenom venčanju, porodici i ljubavi koja menja svet, postoje 2 razloga koja bi jači pol navele na sudbinski čin.

Šta je skandinavsko spavanje i zašto partneri ne dele jedan jorgan?

1. U vama vide majku svoje dece i stub porodice

Muškarcima će trebati više vremena da zaključe da li baš vi "ona prava", a onog trena kada shvate tu činjenicu, misli će ići u jednom smeru, iako vas neće odmah zaprositi. Potrebno je da veza postane dostojna veridbe i braka. Budite strpljive i privržene, te bajkovita ljubavna priča neće izostati.

Koliko traje dobar seks? Naučnici su konačno došli do odgovora koji će zadovoljiti oba pola

2. Strah od gubitka voljene osobe

Iako vam se ova činjenica može na prvi pogled učiniti površnom i manje bitnom, jači pol potajno strahuje da neće uspeti da zadovolji potrebe svojih izabranica, te ovim potezom može osigurati ljubav do kraja života tokom koje će ispraviti sve nedostatke.

Ovo su situacije u kojima se muškarac neće javiti posle prvog sastanka

Pored ova dva vodeća razloga za stupanje u bračnu zajednicu spisku se pridružuju navika, istinska emocija, očinski instinkt, tradicionalnost....

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.