Zagrljaji i poljupci: Selena Gomez u vezi s prijateljem Miloša Bikovića?

U junu, a kasnije i u julu su uslikani zajedno u Italiji i krenule su glasine da je Selena pronašla novu ljubav.

Veze i odnosi |
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Selena Gomez već nekoliko dana uživa u prisustvu italijanskog šarmera Andrea Jervolina, a šuška se da među njima postoji i nešto više. Već neko vreme uživaju u Italiji - filmski producent i pevačica uhvaćeni su u vožnji gondolom, a protekle nedelje zajedno su dan proveli na luksuznoj jahti.

Selena i Andrea su bili povezani u prošlosti, uz nagoveštaje da su više od prijatelja, ali nikada nije potvrđeno da se zabavljaju. U stvari, izvor je nedavno rekao da je pevačica singl: "Selena se trenutno ne zabavlja ni sa kim određenim. Otvorenija je za ljubav, ali je takođe veoma fokusirana na sebe i svoj posao. Ona je na veoma zdravom mestu, oseća se fantastično i mentalno, fizički i emocionalno zdravo", preneo je Ele.

Andrea Jervolino je vrlo uspešan producent, osnivač je više kompanija, a domaćoj javnosti je poznat zbog njegovog prijateljstva i saradnje s našim Milošem Bikovićem. Njih dvojica su se upoznali pre nekoliko godina u Rimu, dok je naš glumac radio na filmu s Antoniom Banderasom, nakon čega je Andrea rešio da u Srbiji otvori ogromni studio za animaciju i kompaniju Iervolino Entertainment.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 21 sledeca idi na stranu