Veze i odnosi

"Htela bi dete": Irina Šajk dala Kuperu još jednu šansu? FOTO

"Srećna je što može da provodi slobodno vreme s Bredlijem", rekao je izvor blizak super modelu.

Četvrtak, 10.11.2022.

10:20

Izvor: B92

Foto: Profimedia

Podeli:

Glasine da su Irina Šajk i glumac Bredli Kuper obnovili romansu postale su sve jače. Ivor blizak glumici je za magazin "People" izjavio da se slavna manekenka oseća prijatno u društvu bivšeg supruga, te da su osećanja prema njemu postala intenzivnija.

Njih dvoje su nedavno uslikani u šetnji ulicama Njujorka, što dalje potvrđuje izjave neimenovanog izvora. On je objasnio da su Irina, ali i Bredli Kuper već duže vreme bez partnera, a ta distanca od viđanja drugih ljudi je učinila da se bivši supružnici još više zbliže.

"Irina je veoma srećna što može da provodi vreme s Bredlijem. Mnogo ga voli", rekao je on, te dodao da bi manekenka volela da budu opet zajedno.

Foto: Profimedia

"Irina voli da posmatra Bredlija kako provodi vreme s njihovom ćerkom. On je divan tata“, kaže izvor za "People", pa nastavlja: "Ona bi volela da ponovo budu zajedno".

Nije tajna da manekenka želi još jedno dete, a izvor blizak pomenutom časopisu tvrdi da bi Irina "volela da njena ćerka ima brata ili sestru", a Bredli nema ništa protiv te ideje.

Ni jedno, ni drugo se još uvek nisu oglašavali povodom ovih navoda časopisa "People".

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.