Žene obožavaju ove 4 poze u seksu, dovode ih do ludila

Postoje određeni položaji koji mogu olakšati da žena bude potpuno zadovoljna. Važno je zapamtiti da orgazam ne bi trebalo da bude glavni fokus seksa - ni za jednog partnera.

Veze i odnosi | 24sedam.rs/Z. A. |
Podeli
Foto: Jacob Lund/shutterstock
Foto: Jacob Lund/shutterstock

Nije tajna da malo žena može postići vrhunac samo penetracijom, ali postoje položaji koji povećavaju šanse da ga dožive.

Iako će možda trebati malo rada da se stvarno pogodi ono što voli i retko ko će se požaliti na dobro, dugotrajno druženje, postoje određeni položaji koji mogu olakšati da žena bude potpuno zadovoljna.

Važno je zapamtiti da orgazam ne bi trebalo da bude glavni fokus seksa - ni za jednog partnera. Ali zbog „nesrazmera u postizanju orgazma“ činjenica je da ženama može trebati više vremena da postignu vrhunac.

Žene doživljavaju mnogo više zadovoljstva stimulacijom klitorisa, što znači da je to područje na koje se treba usredsrediti. Klitorisu se inače pridaje malo ili nedovoljno pažnje, pa je vreme za promenu fokusa.

Najbolje je preuzeti kontrolu nad stvarima i upoznati svoje telo kroz samozadovoljavanje, odnosno kako se možete dovesti do vrhunca, jer tada ćete znati da vodite i partnera i shvatite što vas stvarno uzbuđuje.

Evo nekoliko položaja za seks koji će pomoći da lakše postignete orgazam, a takođe garantuju dobar provod:

Poza mačke

Ovo je varijacija misionarske poze i izvrstan je položaj za povećanje intimnosti – zato što ćete biti licem u lice s partnerom. Muškarac je pozicioniran više nego što bi bio u misionarskom položaju i ramena i glava treba da mu budu otprilike malo viši nego što bi inače bili. U osnovi, to znači da njihov penis neće dopreti do kraja u vaginu, već će snažno povlačiti klitoris, a to će pomoći ženi da maksimalno uživa.

Slobodan kao vazduh

Muškarac mora leći na leđa. Partnerka se tad treba okrenuti lice u suprotnom smeru i sesti na penis. Kad god je spremna, može se polako spustiti kako bi omogućila penetraciju, ali njena leđa treba da budu potpuno ispružena na prednjem delu tela partnera. Položaj će im omogućiti da se osećaju doslovno „slobodni kao vazduh“, a tu je i dovoljno prostora za muškarca da dohvati i dodiruje klitoris.

Špenadla

Ovo je još jedna odlična poza ako volite da budete blizu partnera tokom seksa jer je više nego prijatna. Partnerka treba da legne okrenuta licem nadole, tako da partner može da legne na nju. To će muškarcu omogućiti penetraciju otpozadi, ali kako je žena ravna, moći će da iskusi ceo niz različitih nadražaja. Takođe postoji mnogo mogućnosti da vas partner dodiruje ili da vi sami sebe dodirujete kada ste u ovom položaju. Navodno, postoji mnogo žena koje nikada nisu postigle orgazam tokom seksa dok nisu isprobale ovaj drski potez.

Usavršena misionarka

Većina zna kako da zauzme klasičnu misionarsku pozu, ali postoji nešto što možete učiniti kako biste je poboljšali. Zamolite partnera da se namesti tako što ćete stalno menjati ugao iz kojeg ulazi u vas. Kombinacija ovoga, zajedno s brzinom, pomoći će da više istražite svoje tačke zadovoljstva i naučite puno o tome šta stvarno volite. Ako pomerate karlicu, to će delovati na dodatno pojačavanje nadražaja. Možete čak menjati položaj tako da sklopite noge kako biste čvršće stisnuli. Čineći to, verovatnije je da će guranje pomoći da se nadraži klitoris na način na koji to stvarno želite, prenosi Daily Star.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 17 sledeca idi na stranu