"Moj najbolji drug ne sme da se druži sa mnom nakon što je našao devojku"

Njegova poruka ju je ostavila bez teksta, a objasnila je da tog prijatelja poznaje godinama i da nikada nisu bili u romantičnoj ili intimnoj vezi. Dodala je i kako ju je blokirao na svim društvenim mrežama.

Veze i odnosi | Anamarija Dukši/24sata.hr |
Podeli
Foto: WeAre/shutterstock
Foto: WeAre/shutterstock

Na Redditu je jedna udata žena podelila poruku koju je dobila od svog najboljeg prijatelja, koji je odlučio da prekine njihovo prijateljstvo zbog svoje devojke.

Poruka ju je šokirala, pa je odlučila da objavi pod korisničkim imenom "r/mildlyinfuriating" na Redditu kako bi pitala i druge ljude za mišljenje o toj situaciji. Ne samo da njen prijatelj više nije smeo da razgovara s njom, nego joj je i dao do znanja da je njihovo prijateljstvo gotovo. Naime, muškarac je rekao da više ne mogu da budu prijatelji zbog njegove nove devojke i blokirao ju je.

Objava od žene je glasila: "Ono kad ste srećno udati i pošaljete poruku svom prijatelju koji je nedavno ušao u vezu s jednom djevojkom".

Nakon toga je nastavila sa sadržajem poruka. Prva je bila njena:

"Hej, kako si? Prošlo je dosta vremena otkad se nismo čuli!", na šta je on odgovorio:

"Hej, jednostavno ne mogu više da razgovaram s tobom. Samo želim u potpunosti da poštujem ono što moja devojka želi jer sam izgubio njeno poverenje razgovarajući s tobom iza njenih leđa. Ne želim ni na koji način da izgubim njeno poverenje jer mi je jako stalo do nje. Naša veza je ozbiljna i ja je jako volim. Siguran sam da bi i ti učinila isto da i tvoj partner to traži od tebe. Nadam se da ćete ti i tvoj muž biti dobro".

Njegova poruka ju je ostavila bez teksta, a nakon screenshota poruke odlučila je opiše celu situaciju.

"Prvo, tu osobu poznajem godinama i nikad nismo bili u romantičnoj ili intimnoj vezi. Drugo, nisam imala pojma da nije trebao da razgovara sa mnom. Treće, blokirana sam na svim društvenim mrežama", napisala je.

"Ovo pokazuje sve znakove toksične veze jer kada vam partner govori da ne možete da razgovarate s nekim je kontrola - pogotovo ako je ta osoba dugogodišnji blizak prijatelj i trenutno je u braku".

Neko je u komentarima postavio pitanje je li tu poruku zapravo pisala njegova devojka, a njen odgovor je još više zabrinuo.

"Način na koji je to formulirano zvuči kao on, ali ne i način na koji on misli. Ona mu je 1000 posto bila iza leđa i govorila mu što da napiše",rekla je žena, piše Your Tango.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 17 sledeca idi na stranu