Gruba igra u krevetu ima svoje prednosti?

Verovali ili ne, jedno nedavno istraživanje utvrdilo je da grublji seks ima velike prednosti za parove… Da grublji seks ima velikih prednosti pokazalo je jedno nedavno istraživanje čiji su rezultati pokazali da povećava međusobni stepen poverenja među parovima.

Ponedeljak, 28.05.2018.

10:22

Izvor: Super žena

Gruba igra u krevetu ima svoje prednosti?
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Ispitanici, koji praktikuju takvu vrstu seksa izjasnili su se da u vezi imaju viši stepen blagostanja i osećaju veću sigurnost unutar odnosa. I kad kažemo grublji seks, ne mislimo na nešto jako bolno.

“Ako želite da isprobate takvu vrstu seksa morate unapred da postavite pravila i granice s partnerom. Takođe, nemojte da mislite da nešto morate da radite, samo zato što to želi vaš partner", objašnjava seks terapeut Isak Mek Kimi.

"Uvek vodite računa o svom partneru, a da li on uživa to lako možete videti po njemu. Uostalom, grublji seks ne mora da znači i bol. Počnite sa povezima na očima, lisicama, te lagano i postupno idite dalje", zaključuje Isak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare