Zdrav duh

Pozirala gola: Izgleda savršeno u šestoj deceniji

Poznata glumica Elizabet Harli nedavno je proslavila 54. rođendan, a fotografije koje je objavila na društvenim mrežama dokazuju da žena može da izgleda savršeno i u šestoj deceniji.

Utorak, 16.07.2019.

15:36

Izvor: Super žena

Pozirala gola: Izgleda savršeno u šestoj deceniji
Foto: Getty/NurPhoto

Podeli:

Najnovije fotografije koje je glumica postavila na svoj profil na Instagramu izazvale su samo reči hvale i pozitivne komentare.

Glumica je na jednoj od fotografija pozirala potpuno gola u bazenu. Ispod slike je napisala: Da, trebalo bi da učim tekst, ali sam u bazenu".

Ova fotografija pokupila je najviše pozitivnih komentara, ali i preko 120.000 lajkova, a fanovi glumice, ali i druge poznate ličnosti, obasipali su je komplimentima.

Glumica, model i dizajnerka bikinija sa više od 1,2 milona pratilaca na Instagramu trenutno odmara od učenja teksta za ulogu negativne junakinje Morgan le Fay u seriji "Runaways", u čijoj se trećoj sezoni pojavljuje.

View this post on Instagram

Early morning #LA sun 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Glumica koja će u pet epizoda treće sezone Huluove serije o Marvelovim junacima glumiti negativan lik, na Instagramu često objavljuje fotografije u kojima uživaju njeni obožavaoci.

"Oduševljena sam što sam se priključila Marvelovom svemiru da glumim Morgan le Fey, ikonu negativnosti i jednu od najvećih čarobnica svih vremena. Jedva čekam da počnem", izjavila je glumica nakon što je potvrdila da igra ulogu u seriji.

View this post on Instagram

All white 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.