Zdrav duh

Ana Kokić od nedavno praktikuje ovo: "Radim sve što i druge žene"

Ona važi za jednu od najlepših dama sa srpske javne scene, majka je dve devojčice i ima uspešnu muzičku karijeru, a ove sezone gledamo je kao jednog od takmičara u muzičkom šou programu "Tvoje lice zvuči poznato", koji se emituje na TV Prvoj.

Nedelja, 13.10.2019.

10:00

Izvor: Super žena

Ana Kokić od nedavno praktikuje ovo:
Foto: B92/MA

Podeli:

Ana Kokić je u u razgovoru za Superženu i B92 otkrila da je odmorna i spremna za nove poslovne angažmane, ali nam je otkrila i kako se neguje, šta joj je važno kada je nega u pitanju, kao i na šta najviše obraća pažnju kada je reč o negovanju tela.

Ana je pred sam kraj leta bila na odmoru za koji kaže da joj je posebno prijao:

"Bila sam sa ćerkama u Turskoj krajem leta i baš mi je prijalo. Odmorila sam se, uživala i napunila baterije za nove radne pobede", istakla je Ana.

Kada je reč o negovanju tela Ana kaže da nema neki poseban način negovanja:

"Sve je važno kada je nega tela u pitanju. Prvenstveno fizička aktivnost, ali i korigovana ishrana. Kombinacija jednog i drugog daju provereno dobre rezultate", kaže Ana.

*ALT

Ističe da je od nedavno počela da praktikuje da pred kraj tuširanja izdrži najduže što može pod hladnom vodom.

"Od skoro sam počela da pred kraj svakog tuširanja izdržim bar minut pod ledenom vodom. Na kraju tuširanja uključim hladnu vodu i trudim se da izdržim što duže. Kažu da je dobro za kožu i cirkulaciju", rekla je pevačica.

Ana kaže da voli da vežba i trenira, da ima svog trenera, ali i da redovno posećuje kozmetičara koji brine o njenom licu.

"Ne radim ništa više, niti manje u odnosu na ostale žene koje se bave brigom o svom telu i izgledu", izjavila je Ana.

M. Anđelković

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.