Zdrav duh

Čuvene glumice iz "Prijatelja" ponovo na okupu: Izgledaju isto kao nekada FOTO

Iako je od završetka snimanja serije "Prijatelji" prošlo već 15 godina, svi su i dalje ostali u odličnim odnosima, što je Dženifer Aniston potvrdila pre mesec dana njihovom zajedničkom fotografijom, ujedno i svojom prvom objavom na Instagramu.

Nedelja, 10.11.2019.

16:55

Izvor: B92

Čuvene glumice iz
Foto: Getty/Gregg DeGuire

Podeli:

A sada su se slavne "Prijateljice" iz serije ponovo ujedinile na dodeli nagrada SAG AFTRA artists avords u Beverli Hilsu.

Monika (Kornti Koks), Rejčel (Dženifer Aniston) i Fibi (Lisa Kudrou) zagrljene su pozirale pred fotografima, što je bilo dovoljno da privuku svu pažnju na događaju, a uz to su se i sve odlično skockale.

Foto: Getty/Gregg DeGuire

Kortni je imala izazovnu elegantnu crnu odevnu kombinaciju s providnom bluzom, pantalonama visokog struka i salonkama.

U crnom je bila i čuvena Fibi, koja je nosila haljinu s resama na krajevima i trendi puf rukavima, kao i salonke, prenosi Indeks.

Dženifer je odabrala crno-belu haljinu s printom i dubokim dekolteom, kao i crne sandale, a osim stajlingom, istakla se u grupi i kao jedina dobitnica na dodeli. Naime, Anistonova je dobila nagradu Artists inspirejšen avord za svoj humanitarni rad, a Kortni Koks i Lisa Kudrou su na dodelu došle kako bi joj pružile podršku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.