Selfi Šarliz Teron sa Oskara je totalni hit: Koliko još zvezda sem nje vidite?

Šarliz Teron objavila je selfi s Oskara koji je postao apsolutni hit i za samo nekoliko sati skupio pola miliona lajkova zbog mnoštva holivudskih zvezda koje su na njemu.

Zdrav duh | Super žena |
Podeli

"Dobro društvo", napisala je glumica uz selfi s kolegama poput Toma Henksa, Salme Hajek, Redžine King, Remija Maleka... U pozadini su obožavatelji uočili još neke zvezde poput Kijanua Rivsa, Kventina Tarantina i Reja Romana...

"Vidim Kijanua u pozadini", "Gledajte Tarantinov izraz lica", "Ja sam Kijanu u pozadini", "Ona dvojica u pozadini su sve", "Kako dobar selfi, ovo mi ide na desktop za inspiraciju", pisali su oduševljeni fanovi.

Šarliz je ovim selfijem pokušala da ponovi onaj iz 2014. godine koji je na dodeli Oskara snimila Elen Dedženeris. Ona je na jednom mestu okupila Meril Strip, Dženifer Lorens, Bredlija Kupera, Andželinu Džoli, Džerada Leta, Lupitu Njongo, Breda Pita i Kevina Spejsija i to objavila na Tviteru.

View this post on Instagram

Good company. #Oscars2020

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Ta fotografija je za kratko vreme postala ne samo viralni hit, već i objava sa najvećim brojem retvitova u istoriji te društvene mreže premašivši dotadašnji rekord koji je držao Barak Obama. Tviter je zbog popularnosti objave nakratko prestao da radi, a Akademija je naknadno preuzela krivicu za rušenje mreže.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 23 sledeca idi na stranu