Zdrav duh

Novi šou otišao korak dalje: Muškarci se nadmeću da ovoj ženi naprave dete VIDEO, FOTO

Čak 15 muškaraca se nadmeću ko će da napravi dete ženi (40) u novom Foksovom šou Labor of Love.

Petak, 22.05.2020.

13:26

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Šou vodi Kristin Dejvis, najpoznatija po ulozi konzervativne Šarlot u seriji "Seks i grad". Glavna protagonistikinja je Kristi Kecmen, koja želi da ima dete pre nego što joj otkuca biološki sat, a trenutno je razvedena.

Kako kaže, nakon godina tokom kojih joj je karijera bila na prvom mestu, želi da pronađe muškarca svog života, ali još važnije oca svog deteta.

"Upravo sam napunila 40 godina i prekinula vezu. Izlazila sam na sastanke jer želim da zasnujem porodicu, a vreme nije na mojoj strani. Mislim da će se puno žena poistovetiti sa mnom", rekla je.

S obzirom na to da bi na kraju šoua trebalo da dobije bebu, jasno je zašto je taj šou kontroverzniji od većine sličnih emisija u kojima se traži partner.

Prva emisija počinje doniranjem sperme. Dok muškarci čekaju u redu da napune čašicu, Krisitn Dejvis im objašnjava da će se njihova sperma analizirati i proveriti njihova plodnost, a od toga zavisi hoće li ostati u emisiji.

Producent Loren Girion priznala je da muškarci nisu znali da će donirati spermu dok im to Kristin Dejvis nije rekla pred kamerama, prenosi Index.hr.

"Pristali su", prokomentarisala je.

Osim toga, moraće da pokažu kako se snalaze s decom, menjaju pelene, paze na sobu punu dece, a spojiće ih i na aparat koji simulira porođajne bolove.

"Jedan od mojih najvećih strahova bio je da neće biti muškaraca koji ovo žele. Mislim da je pravi test bila analiza sperme čim su me upoznali", komentariše Kristi Kecmen.

Dodala je da joj najteže pada to što svake nedelje mora da izbaci po jednog muškarca iz šoua.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.