Zdrav duh

Hrvatska pevačica pokazala stomak posle dva porođaja: "Jako me nervira" FOTO

Hrvatska pevačica Ela Dvornik je na svom drugom Instagram profilu "ellaschallenge", posvećenom zdravoj ishrani, vežbanju i postizanju idealne linije nakon porođaja, objasnila šta je i dalje muči u vezi sa njenim telom.

Subota, 15.08.2020.

09:34

Izvor: B92

Default images

Podeli:

"Krenimo s najlepšom slikom ovoga leta. Znate šta je najgore na ovoj slici? Većina ovog nije salo. Volela bih da je sve salo, jer salo možeš skinuti, ono što ne možeš skinuti je koža. Ali srećna vest je da sam mlada i u prošloj trudnoći je ta koža odlazila 10 meseci, a ovu trudnoću sam imala duplo veći trbuh", rekla je Ela.

"Al ne tugujem za sada. Jeste da me nervira. Jako me nervira! Nervira me jer pazim i trudim se a ona se kamuflira sa salom, ali neka. Opraštam sebi sve, i svom telu, pre skoro 6 meseci samo, sam ležala na operacionom stolu. Zašili su mi ne znam koliko slojeva u trbuhu. Moram biti nežna i pravedna prema svom telu. Svašta je istrpelo i svašta će još istrpeti", poručila je ona.

Dodala je i da je brzo sredila svoju liniju redovnim vežbanjem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.