Zdrav duh

Proglašena najlepšom ženom na svetu, a nije ni znala da se takmiči FOTO

Devojka Džael Šelbia iz Izraela nedavno je proglašena najlepšom ženom na svetu, a kaže da nije ni znala da je ona uzeta u obzir za dobijanje nekog međunarodnog priznanja.

Petak, 22.01.2021.

15:42

Izvor: foxnews.com

Proglašena najlepšom ženom na svetu, a nije ni znala da se takmiči FOTO
Foto: Ilustracija/Depositphotos/rmarmion

Podeli:

Šelbia (19) zauzela je prvo mesto na listi "100 najlepših lica godine" koju je sastavio "TC Canler".

"Bila sam jako iznenađena. Nisam znala da se takmičim na tom izboru", rekla je tinejdžerka u intervjuu za "San" i dodala da ne zna zašto su baš nju izabrali, da je lepota individualna stvar i da su sve žene lepe.

Plavooka tinejdžerka odrasla je u velikoj jevrejskoj porodici na severu Izraela, a preselila se u Tel Aviv kako bi ostvarila svoje snove.

Rekla je kako je od tada dobila preko 200 hiljada novih pratilaca na Instagramu koji svakoga dana mogu da vide njene manekenske i svakodnevne aktivnosti.

"Velika mi je čast da služim svojoj zemlji. Imam veliku odgovornost kao izraelski vojnik i javna ličnost. Vrlo mi je važno da pokušam da uklopim posao i službu", objasnila je Šelbia.

Kao model učestvovala je u kampanjama Kim Kardašijan i Kajli Džener.

Ranije je potvrdila i da se zabavlja sa Brendonom Korfom (36). unukom pokojnog milijardera Samera Redstona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.