Zdrav duh

Darija Klišina "čeka ljubav" u Majamiju FOTO

Lepa ruska atletičarka Darija Klišina polako ali sigurno ulazi u svet šou-biznisa...

Nedelja, 12.09.2021.

13:34

Izvor: B92

Darija Klišina
Foto: Profimedia

Podeli:

Možda na nedavnim Olimpijskim igrama u Tokiju lepa Ruskinja nije napravila značajan uspeh u skoku u dalj, ali u svom životu očigledno ima drugačije planove.

Posle pesme "Dubai" koja je zamišljena kao letnji hit, a tokom snimanja spota za istu, dogovorena je dalja saradnja i njoj je ponuđen novi singl "I am Waiting for Love". Budući da se njoj dopala ideja, učesnici projekta već su se našli u studiju i snimili vokale.

Pored Darije Klišine pesmu će pevati i Darija Davidova, solista Boljšoj teatra, koja je svoje vokalne delove snimila u studiju u Moskvi.

Ipak, iako ulazi u svet industrije zabave, za razliku od mnogobrojnih sportistkinja, koje se ne libe da na Instagramu postavljaju provokativne fotografije, Darija to ne radi. I ako postavlja fotografije iz svakodnevnog života, ona to radi pristojno: u svedenim odevnim kombinacijama, u kupaćim kostimima bez izazovnih poza, bez lascivnih opaski a sa šarmom i stilom.

Ona je za mnoge najlepša sportistkinja na svetu FOTO

Lepa Ruskinja pre nekoliko dana postavila je i fotografiju sa treninga, uz opis:
"Polazna tačka svakog dostignuća je želja", poželevši i svu energiju i dobro raspoloženje pratiocima u ostvarivanju njihovih želja.

Ispod te fotografije, komentar je ostavila i naša Ivana Španović, napisavši "Izgledaš dobro, Dašo", a na koji se nadovezao jedan od pratilaca rečima "Ti i Darija uvek izgledate dobro! Vas dve ste prelepe žene".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare