Ima 46 godina i sedmoro dece: "Radi sve što možeš" FOTO

Ona je medicinska sestra po struci, ali pošto se posvetila deci, napustila je taj posao pre 11 godina.

Zdrav duh | Super žena |
Podeli

Džesika Enslou (46) ima bogat porodičan život: Ima sedmoro dece, sa suprugom Robom je u skladnom braku i ističu da su veliki prijatelji a poslednjih godina posvetila se društvenim mrežama, na kojima se bavi lepotom i sportom i od toga zarađuje.

Prvo dete rodila je 1994. godine sa samo 19 godina. Ubrzo, 1996. godine, po drugi put je postala majka, u 21. godini. Tokom sledećih 19 godina rodila je još peteoro dece te se udala po drugi put. Najmlađe dete u porodici rođeno je 2013. godine.

Uz sedmoro dece (4 sina i tri ćerke od 7 do 26 godina), Džesika, nekadašnja medicinska sestra, kreira onlajn sadržaj te je u međuvremenu pokrenula kozmetički brend.

Četvoro dece je dobila u prvomg braku, ostalo troje - u drugom.

Džesika može da se pohvali svojim mladalačkim izgledom zbog kojeg ljudi često misle da su joj ćerke zapravo sestre.

Kad god objavi fotografije na društvenim mrežama, sa svojom 22-godišnjom ćerkom Alisom, pretplatnici na Instagramu primećuju da izgledaju više kao sestre, a ne kao majka i ćerka.

Važnost sporta shvatila je već nakon prvog porođaja, kad nije mogla da stane ni u jedne pantalone. Tada je odlučila nakon svakog deteta da vrati svoju staru kilažu.

Za supruga Roba kaže da joj je i najveći prijatelj, pa se par u užurbanoj svakodnevici snalazi odlično.

Postala je uzor mnogim majkama koje takođe imaju gusti raspored.

Ona posećuje teretanu tri puta nedeljno dok su joj deca u školi, a svakog ponedeljka rano ujutro se budi kako bi odradila svoj tradicionalni kardio trening.

"Radi sve što možeš!", njen je životni moto.

Danas svi zajedno rade razne aktivnosti te često odlaze na odmor u prirodu, jer svi imaju maminu sklonost prema sportskom načinu života.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 10 sledeca idi na stranu