Zdravlje žene

Zbogom Holivudu: "Borim se za zdravstvenim problemima celu deceniju"

Iako je u medijima stalno pominju u kontekstu razvoda, dece i filma, Anđelina Džoli otkriva da su njeni planovi potpuno drugačiji. Ona planira da više vremena provodi posvećena svom zdravlju.

Sreda, 29.03.2017.

09:57

Izvor: B92

Zbogom Holivudu:
Foto: Getty

Podeli:

"Poslednjih deset godina mog života uključivalo je mnoge zdravstvene probleme. Nije mi bilo lako, a ni mojoj porodici da prebrodimo sve krizne situacije. Zato ću ubuduće još više voditi računa i biti još više fokusirana na podizanje dece. Jednostavno sam srećna što sam zdrava i što su moja deca zdrava", rekla je.

Ona sebe vidi kako u sledećih deset godina putuje po svetu sa svojom decom i nada se da će neki od njih poželeti da nastave sa humanitarnim projektima.

Anđelina ni nakon bolnog razvoda nije zapostavila dobrotvorni rad. I dalje se bavi projektima inspirisanim sopstvenom decom i zemljama iz kojih su došli. Posvećuje se unapređenju školovanja, zdravstva i zaštite okoline.

Ne propustite:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.