Zdravlje žene

Isceljuje, leči telo i jača um: Evo zašto treba da probate kristaloterapiju

Kristaloterapija je alternativna medicinska tehnika u kojoj kristali i drugo kamenje se koriste da leče razna oboljenja i zaštite nas od bolesti. Praktikanti ove tehnike veruju da kristali imaju umirujuće i osnažujuće dejstvo na psiho-fizičko zdravlje čoveka - pružajući pozitivnu, isceljiteljsku energiju da kruži telom.

Četvrtak, 18.01.2018.

12:57

Izvor: B92

Isceljuje, leči telo i jača um: Evo zašto treba da probate kristaloterapiju
Foto: Thinkstock

Podeli:

Prema trvrdnjama ljudi koji se bave kristaloterapijom, kristali mogu da izbace nagomilan strest, pojačaju kreativnost, zacele oboljenja, podignu nivo svesnosti i daju fizičku snagu.

Pobornici veruju da kvarc i drugo drago kamenje sadrže moć koja je nepoznata nauci.

Oni tvrde da efekti koje pruža drago kamenje prevazilaze granice nauke, jer se kristaloterapija zasniva na stvarima kao što su aure, vibracije i frekvencije.

Što se tiče samih kristala važno je znati da svaki od njih sadrži drugačiji nivo energije, pa samim tim ima i drugačije efekte, kao i da je poželjno da dođe u dodir sa kožom.

Kristaloterapija može da pomogne osobama obolelih od side, alchajmera, anoreksije, depresije, epilepsije, multiple skleroze, kao i skolioze.

Kako se koristi kristaloterapija, na koga najbolje deluje kao I kako da je primenjujete u svakodnevnom životu, govorila je Jelena Popović u emisiji "150 minuta". Pogledajte prilog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare