Supruga slavnog glumca: "Nije bilo otkucaja srca. Gotovo je"

Hilarija Boldvin, supruga slavnog holivudskog glumca, otkrila je da je imala spontani pobačaj i na društvenoj mreži opisala kako se nakon toga osećala.

Zdravlje žene | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Pročitajte još:

Potresna objava supruge holivudskog glumca: ''Male su šanse da će da preživi''

"Nije bilo otkucaja srca… gotovo je…", napisala je na svom profilu na Instagramu ispod fotografije sa svojim suprugom Alekom Boldvinom i četvoro dece.

"Ali ovde imam prilično snažne i neverovatne otkucaje srca. Okružena sam takvom ljubavlju i osećam se tako srećnom", dodala je ona.

Hilarija (35) je zahvalila porodici, prijateljima i pratiocima za to što su je slušali i podržavali je u ovom teškom periodu.

"Zajedno smo jači ... Nadam se da će ovaj dijalog da se nastavi i da ćemo se držati zajedno kroz lepe i izazovne trenutke u životu. Mnogo ljubavi i zahvalnosti svima vama", dodala je.

Hilarija i Alek Boldvin imaju četvoro dece. Svaku svoju trudnoću i detalje delila je sa svojim pratiocima na Instagramu, a instruktorka joge pre manje od nedelju dana šokirala je fanove potresnim statusom. Ona je, naime, tada objavila da će možda izgubiti bebu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 8 sledeca idi na stranu