Staloneova majka nekad je bila lepotica: "Posle svih plastičnih operacija ličim na vevericu!"

Džeki Stalone, majka poznatog Silvestera, u mladosti je bila plesačica i ponosila se svojim privlačnim izgledom, ali kako je već u mlađim danima počela sa plastičnim operacijama, danas izgleda potpuno drugačije.

Zdravlje žene | Super žena |
Podeli
Foto: Gettyimages/Gareth Cattermole / Staff
Foto: Gettyimages/Gareth Cattermole / Staff

Danas ima 98 godina, a lice joj je toliko izobličeno brojnim estetskim zahvatima da je mnogi uspoređuju sa kreatorkom Donatelom Versaće. I sama je još pre nekoliko godina priznala da je preterala i da žali zbog brojnih operacija.

"Bilo ih je previše, izgledam kao veverica koja ima puna usta lešnika", rekla je za "Daily Mail".

Foto: Gettyimages/Gareth Cattermole / Staff
Foto: Gettyimages/Gareth Cattermole / Staff

Ipak, bivša plesačica takođe je ustanovila da joj je drago što se brine za svoje zdravlje i izgled pa je sa 91 godinom tri puta nedeljno išla na časove plesa, dva puta nedeljno vežbala sa ličnim trenerom i svaki dan provodila dva sata svirajući klavir.

"Ne gubim vreme po glupim holivudskim žurkama. Ja sam postala uzor za zvezde starije od 50 godina jer svi strahuju od starenja, a ja sam sve popularnija s godinama", rekla je tom prilikom.

Foto: Gettyimages/ Gareth Cattermole / Staff
Foto: Gettyimages/ Gareth Cattermole / Staff

Bez obzira na svoju brigu za zdravlje, prenosi index.hr, Džeki je preživela tri srčana udara, ali tvrdi da se ne boji smrti.

"Bila su tri. Moj odgovor na njih je: za*ebi. Ako moraš da umreš, to je dobar način da umreš. Odlaziš u jednom komadu i dostojanstveno", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 8 sledeca idi na stranu