Srpska novinarka naga pred TV kamerama, evo i zašto... VIDEO

Novinarka se pojavila naga pred kamerama, a ima i odličan razlog za to. Sandra Zekić ovim putem je skupila hrabrost da povodom meseca borbe protiv kancera dojke ode na svoju prvo mamografiju i da taj ceo proces i snimi i prikaže na televiziji.

Zdravlje žene | TV Prva |, Super žena |
Podeli
Foto: Printskrin/TV Prva
Foto: Printskrin/TV Prva

Prilikom prvog susreta sa specijalistom radiologije, veoma je bitno da budete potpuno iskrene, čak iako nikada ranije niste kod kuće same pregledale svoje grudi. Čak i ukoliko ste imale strahove poput mojih da su sportske povrede ostavile posledice i odlažete istinu o tome, ili zablude da su male grudi, manja briga. Svake grudi nakon formiranja tela od dečijeg u telo žene moraju da budu velika briga.

Pre odlaska na mamografiju, zaista je potrebno strah zameniti činjenicom da je odlazak na ovaj pregled u svakoj životnoj dobi, bolji od bilo kakvog odlaganja ili ne odlaska. I da čak i da rezultat pokaže najgore, da ste otišle na pregled sutra, prekosutra ili čak nikada, još je gora opcija.

Struktura dojki nekada će zahtevati uz mamografiju i ultrazvuk grudi.

Uz iskren razgovor sa lekarom i postavljanje svih pitanja na koje želite da dobijete odgovor, pregled će teći upravo tako – neosetno i nećete strepeti od rezultata koje smo dobila na kraju.

Pogledajte prilog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 7 sledeca idi na stranu