Zdravlje žene

Naš hirurg koji je operisao prve dame Amerike: "Misija nam je da popravimo imidž pacijenta u glavi"

Nezvanično u Srbiji preko 250 lažnih ordinacija za estetsku hirurgiju. Unakažene žene dolaze kod drugih lekara da pokušaju da poprave svoje uništeno telo. Cveta estetski kriminal. Gost jutra je Borko Đorđević poznat kao holivudski doktor koji je operisao neke od prvih dama Amerike.

Petak, 17.06.2022.

11:38

Izvor: B92

Naš hirurg koji je operisao prve dame Amerike:
Foto: Printscreen/TV Prva

Podeli:

Kako kaže doktor Borko, informacija da postoji 250 lažnih ordinacija za estetsku hirurgiju pojavila se u razgovoru sa poznatim plaćenim profersorima hirurgije.

"Srbija je mala zemlja i trenutno imamo veliki broj specijalizanata na VMA na KC u Nišu, Kragujevcu. Oni traže mesto da rade i većini tih 'stručnjaka' treba puno vremena da rade i operišu kako bi se usavršavali. I zbog toga te lažne ordinacije cvetaju", kaže doktor u jutarnjem programu TV Prva.

Tokom svoje dugogodiušnje karijere, priča doktor Đorđević, većinom je dobijao zahteve za korektivnu hirurgiju. Ljudi koji su u nekoj drugoj ordinaciji radili operacije dolazili su kod njega na korekciju istih. Međutim, neke je prihvatao, a neke, vrlo često, i odbijao.

"Većinu pacijenata odbijem, jer je neke stvari nemoguće popraviti. Ti pacijenti su nesreća za sebe, potrošili su novac pretrpjeli su bol, rezultat im je loš i onda je to jedan kraj. Ti pacijenti nisu kandidat za bilo koju operaciju", kaže on, te dodaje da oni koji su dolazili sa manjim intervencijama, kod kojih primeti da može nešto da se popravi, je prihvatao.

"Misija plastičnog hirurga je da popravi imidž pacijenta u glavi".

Doktor Borko Đorđević je svojim profesionalnim pristupom uspeo da pomogne i nekim prvim damama Amerike, pa je tako u razgovoru za TV Prva otkrio i kojim.

"Uspeo sam da pomognem gospođi Regen (Nensi Regen), pa gospođi Ford (Elizabet Ford) koja mi je dala put u svet".

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare