Zdravlje žene

Estetska ginekologija nije tabu tema: Fileri povećavaju orgazme, a evo i kako VIDEO

Estetska ginekologija postala je normalna pojava, pa zahvati na intimnim područjima jednako su traženi kao i estetika na drugim delovima tela. Neke metode, tipa, PRP metoda, koja je i dalje u razvoju, bi mogla da pospeši začeće kod žena.

Sreda, 24.08.2022.

16:21

Izvor: TV Prva, Super žena

Estetska ginekologija nije tabu tema: Fileri povećavaju orgazme, a evo i kako VIDEO
Foto: Printscreen/TV Prva

Podeli:

Kako je istakla specijalista ginekologije, doktorka Jelena Nišević Lazović u emisiji "150 minuta", zahvati u predelu intimnih delova tela imaju višu funkciju od estetske. Naime, specifične operacije koje se rade u intimnoj regiji pomažu ženama da reše i neke veće probleme, kao što su nekontrolisano mokrenje, suvoća vagine, bol pri seksualnim odnosima...

Koje tehnike i metode se najčešće primenjuju, doktorka Jelena je detaljno objasnila za gore navedenu emisiju.

"Najčešće koristimo laser - koristi se kada dođe do pada estrogena, pa samim tim dolazi i do suvoće vagine. Problem se, najčešće, javlja kod žena u menopauzi, ali i kod porodilja. Takođe, koristimo i hijaluronske filere - imaju sličnosti sa onima koji se koriste na koži lica, međutim, drugačije je supstanca formulisana kod onih koji se koriste za intimne regije. Oni povećavaju orgazme kod žene", kaže doktorka, te dodaje da su uključili i još dva tretmana.

"Mezoniti koriste se kod spada prednjeg i zadnjeg dela vagine, kao i kod nekontrolisanog mokrenja, a u zadnje vreme počeli smo da koristimo i tzv. PRP metoda materice, koja je i dalje u razvoju. Ona bi mogla da pospeši začeće kod žena"

Kako bi PRP metoda mogla da pospeši začeće i koje probleme još rešavaju gore navedeni tretmani opširnije pogledajte u video-materijalu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare