Aktuelno

"Večiti neženja" ljubi 35 godina mlađu koleginicu: Ne odvaja se od lepe crnke FOTO

Zajedno su od početka prošle godine.

Nedelja, 04.02.2024.

09:56

Izvor: superžena

Foto: A.H./ATAImages

Podeli:

Proslavljeni glumac Milutim Mima Karadžić je već godinu dana u ljubavnoj vezi sa koleginicom Natašom Stanišić, a izvori bliski paru pričaju da su nerazdvojni.

Iako u javnosti izbegavaju da se zajedno pojavljuju na događajima, a takođe i na društvenim mrežama ništa ne ukazuje na njihov emotivni odnos, to su ipak učinili na Filmskom festivalu u Srajevu, gde su boravili nekoliko dana i ovo je bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti.

Ni na glumčevom, a ni na Natašinom profilu na Instagramu nema nikakvih naznaka o velikoj ljubavi, iako su aktivni na ovoj mreži.

Par se upoznao na snimanju serije "Zakpane tajne", a navodno se hemija među njima odmah dogodila.

Šarmantni Mima Karadžić je uvek u društvu mlađih lepotica i nosi titulu "večitog neženje". Iza sebe ima jedan brak, sklopljen 1992. godine, ali posle dve godine je usledio razvod i do danas se nije ponovo ženio. Za njegovu novu ljubav često su govorili da neodoljivo podseća na njegovu bivšu suprugu, glumicu Sunčicu Đurić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.