Aktuelno

Dozvolila bi deci da probaju drogu? "Neću im reći nemojte"

Kraljica popa Madona gostovala je u emisiji kod Džonatana Rosa koja će se emitovati sredinom marta, a svi željno iščekuju da čuju šta će pevačica reći povodom nezgode koja joj se dogodila na sceni kada je nastupala na dodeli BRIT nagrada.

Subota, 28.02.2015.

11:25

Izvor: B92

Default images
Beta/AP

Podeli:

Madona je priznala kako se nastup pretvorio u pravi horor šou.

Objasnila je da to nije bio deo nastpa kako su neki tvrdili i da nikada više neće napisati takve reči za neku pesmu jer oseća da joj je svemir na ovaj način posla neku poruku.

"Plašt koji sam nosila bio je jako veliki i težak. Čvrsto su ga vezali kako mi ne bi spao i tako se u onom momentu nije odvezao. Nisam povredila zadnjicu, nego glavu. Srećom mnogo puta sam padala s konja pa znam kako da se dočekam“, objasnila je Madona.

Kada je reč o pesmi „Devil Pray“ koja sadrži reči "we can get high, we can get stoned, we can do Es, we can do acid" Madona je rekla da lično ne voli drogu nakon što ju je probala, ali i da ne može da kaže svojoj deci da je ne probaju.

"Nisam fan opijata. Mnogo godina ranije sam probala drogu, ali nije mi prijala, nisam uživala."

Na pitanje kako razgovara s decom na tu temu kraljica popa je rekla:

"Rekla sam Lurdes da pravi pametne odluke kroz život, da ne preteruje ni u čemu i da pokuša da ne meša alkohol“.

"Neću joj reći ne nemoj to da probaš, jer je apsurdno i nije fer“, zaključila je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.