Ona je stvarno zgodna žena: Neodoljiva Džulija obišla Kalemegdan (FOTO)

Od kako je pre tri dana Džulija Roberts stigla u Beograd, pomama za njom ne prestaje. Dok korača ulicama prestonice ona ostavlja utisak odmerene, normalne osobe, a ne svetske zvezde, doduše krije se od stampeda foto-reportera i novinara, ali zato rado pozira sa ljubaznim domaćinima.

Životi poznatih | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

U glavnoj ulozi je atraktivna Džilijan Džejkobs, čiji lik u filmu sa dve drugarice kreće na putovanje u potrazi za slavnim di-džejem. Zanimljivo je da u kratkom opisu filma stoji da su drugarice u Barseloni i na Ibici, pa lokacije za snimanje nimalo ne čude - Beograd će "glumiti" Barselonu, a Split Ibicu.

Džulija je upravo zbog supruga došla u Beograd. On će biti direktor fotografije filma "Ibica", čije snimanje počinje za par dana u Beogradu, a potom se ekipa seli u Split. Romantična komedija u režiji Aleksa Ričanbaha, sa radnim nazivom "Zaljubljena u di-džeja", snima se za "Netfliks", a među producentima je i slavni glumac Vil Farel.

Poznata porodica smeštena je u hotelu na Studentskom trgu, a iako šetnje nisu deo zvaničnih protokola, često se šetaju centrom grada. Džulija sa decom obilazi restorane na Dorćolu, a tokom vikenda posetila je i Kalemegdan.

Džulija Roberts pre dva dana je stigla u Beograd u pratnji supruga Danijela Modera i dece Hazel, Finej Volter i Henrija Danijela.

Potom su svi zajedno uživali u jednom prestoničkom lokalu u podnožju spomenika Pobednik, a fotografija tog mesta pronašla je put do društvenih mreža.

Osoblje objekta u kom je boravila fotografisalo se sa slavnom oskarovkom i njenom familijom, a čini se da im boravak u Beogradu i te kako prija. Sigurno je da su bili zadovoljni uslugom i hranom, jer je ovo jedna od retkih slika koje su "procurile" u javnost.

Pročitajte još:

Pogledajte kako su fanovi čekali glumicu ispred hotela:

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 69 sledeca idi na stranu