Srpkinja Nemce oduševila, kod domaće publike "nije prošla"

U Nemačkoj je Ana Ivanović veoma popularna, pa je usledila i prva naslovna strana modnog magazina "Emotion". Uredništvo je odabralo jer je harizmatična, inteligentna, sportiskinja. U intervjuu koji objavljuje otkriva kako se poznata brineta osećala zbog odluke da se u 30. godini penzioniše, a otkriva i planove za budućnost.

Životi poznatih | Super žena |
Podeli

Naslovne strane pre Ane Ivanović krasile su Dijana Kruger, Ema Votson, Štefi Graf, Sofija Kopola.

Ana je sinoć na Instagramu objavila fotografiju naslovne strane, a hamburški magazin učinio je to ranije na svom profilu, uz poruku: "Volimo te, Ana".

Naslovnu stranu prokomentarisala je i naša manekenka Bojana Krsmanović, srpska Sindi Kraford: "Bravo, Ana, ponosna sam na tebe".

New cover of @emotionmagazin out now:)

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Ali je na Aninom profilu situacija sa komentarima potpuno drugačija. Pored pohvala, pojavilo se i dosta kritika fanova iz Srbije.

Kritičari pišu: "Preteraše. Izgledaš kao da imaš 35, 40 godina. Lepše su ti bejbi fejs fotke", "Zašto izgledaš kao da imaš 50 godina?", "Ja tebe volim, ali ovde izgledaš malo starija", "Izvini, ali ovo nije najbolja slika. Ali ostale koje sam video u magazinu su sjajne. Više liče na tebe".

Usledio je i najzanimljiviji komentar: "Neopisiva sličnost sa Katarinom Radivojević".

Another pic from @emotionmagazin - loved this shoot!

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 1033 sledeca idi na stranu