Aktuelno

Ona je najpopularnija osoba na Instagramu

Instagram je objavio listu deset najpopularnijih osoba na ovoj društvenoj mreži.

Sreda, 29.11.2017.

16:12

Izvor: B92

Ona je najpopularnija osoba na Instagramu
Foto: Getty

Podeli:

Sasvim očekivano, prvo mesto pripalo je kraljici društvenih mreža Seleni Gomez, koja se već godinama nalazi u vrhu liste najpopularnijih osoba na Instagramu.

Mladu pevačicu i glumicu na ovoj mreži prati čak 130 miliona ljudi. Diznijeva zvezda, kako je često zovu, na Instagramu redovno objavljuje intimne fotografije iz svog života, sa prijateljima i porodicom, ali i obaveštenja o novim projektima.

Drugo mesto zauzela je njena koleginica, pevačica Arijana Grande. Dvadesetčetvorogodišnja Arijana je miljenica tinejdžerki iz celog sveta, a uspela je da stekne pravu armiju fanova, čak 115 miliona na Instagramu.

Treća zvezda Instagrama je Kristijano Ronaldo, sa 115 miliona, dok su četvrto i peto mesto zauzele pop pevačice Bijonse (108 miliona) i Tejlor Svit (104 miliona).

Foto: Getty

Kim Kardašijan takođe ima 104 miliona pratilaca, te zauzima šesto mesto na listi najpopularnijih osoba na Instagramu, a prati je njena sestra Kajli Kardašijan koja ima 99,6 miliona pratilaca.

Poslednja tri na listi zauzele su tri velike zvezde. Osmo mesto pripalo je Dvejnu Džonsonu, glumcu koga na Instagramu prati 96,2 miliona ljudi, deveto Džastinu Biberu sa 94,1 milionom pratilaca i poslednje Kendal Džener, manekenki koju prati 85 miliona.

Da li ste se za neku osobu iznenadili?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.