Aktuelno

Modna ikona na udaru kritika zbog "nepoštovanja britanske kraljice"

Britanska kraljica Elizabeta pojavila se se na Londonskoj nedelji mode, a društvo na reviji joj je pravila britanska modna novinarka Ana Vintur.

Sreda, 21.02.2018.

11:42

Izvor: B92

Modna ikona na udaru kritika zbog
Foto: Getty

Podeli:

Najmoćnija žena Velike Britanije, kraljica Elizabeta II, i urednica "Voga" Ana Vintur sedela su jedna pored druge u prvom redu na reviji dizajnera Ričarda Kvina.

Iako je sve prošlo u najboljem svetlu, a njih dve su pomno pratile smenjivanje modela na pisti, mnogi Elizabetini obožavatelji su zamerili Ani Vintur što nije skinula tamne naočari tokom šoua.

Foto: Getty

Mnogi korisnici interneta smatraju da je time pokazala manjak poštovanja prema kraljici.

"Ana Vintur izgleda smešno kao inače - naočari u zatvorenoj prostoriji? Ako ništa, kraljica zna kako se treba obući i izgledati lepo u svakoj prilici", napisao je jedan tviteraš.

Ali prema Vinturovoj, ove naočari imaju svrhu.

"One su veoma korisne. Mogu da sedim na reviji i kada odlutam mislima, niko neće primetiti. Sa ove tačke, one su postale, zaista neki vid oklopa", kazala je modna ikona u intervjuu za "Kat".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare