Aktuelno

Najveće tajne koje poznate ličnosti ne žele da znate o njima

Postupci, odluke, ali i kompletan život poznatih ličnosti izvrgnuti su sudu javnosti. Upravo zbog toga, mnoge zvezde godinama od medija pokušavaju da sakriju pojedine detalje.

Petak, 23.02.2018.

16:02

Izvor: B92

Najveće tajne koje poznate ličnosti ne žele da znate o njima

Podeli:

Prve asocijacije na Holivud jesu sjaja, glamur i slava, te se čini da je život poznatih ličnosti pravi san.

Ipak, kako to biva, iza scene i dalje od očiju javnosti, kriju se pojedine stvari koje mnogi glumci, pevači, modeli i producenti ne žele da saznate.

Tako je, na primer, holivudski zavodnik Bred Pit pokušavao od celog sveta da sakrije da je kratko vreme, pre nego što je postao slavan radio kao vozač striptizeta. Posle nastupa skupljao je njihovu garderobu.

Još jedno neobično zanimanje imao je slavni glumac Deni de Vito. Bredov kolega je radio kao frizer u mrtvačnici, a kako je dugo ovo krio, očigledno da ne želi da priča o ovom periodu iz svog života.

Pravu dramu i teške trenutke doživeo je i Džek Nikolson i to u svojoj 37. godini. On je u periodu odrastanja živeo sa majkom i sestrom, da bi kasnije saznao da je njegova "majka" zapravo bila njegova baka, a "sestra" njegova biološka majka.

Koje su još tajne poznatih ličnosti možete pogledati u sledećem video-snimku:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare