Manekenka predala papire za razvod, pozirala pod tušem i žali

Potpuna pometnja nastala je kada je prošle nedelje starleta, glumica i pevačica Kortni Stoden potvrdila da je predala papire za razvod od glumca Daga Hitčkinsona. Glumac poznat po ulozi u "Zelenoj milji" suočio se sa ljubavnim brodolomom sa 36 godina mlađom suprugom. Strani mediji sada samo trljaju ruke, jer Kortni ne prestaje da pravi skandale.

Životi poznatih | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Propali brak starleti koja se od glumca odvojila početkom jeseni, postao je inspiracija i sada na njemu želi da izgradi pevačku karijeru. Kad se udala za Daga Kortni, vlasnica i najpoznatijeg videa o masturbaciji, 2016. godine je imala i spontani pobačaj.

Naime, moderna Merlinka vrlo teško podnosi razvod.

Iako su se tokom šestogodišnjeg braka često mirili i svađali, sada je valjda svesna da je kraj njihovoj ljubavi i da je samo dani dele od konačne presude.

Ona od tada neprestano pravi scene, postuje provokativne slike, poruke, klipove, plače.... priželjkuje pomirenje od koga ipak čini se ovog puta neće biti ništa.

Foto: Getty
Foto: Getty

"On je bio jedina stena u mom životu. Potreban mi je, treba mi moj čovek, nedostaje mi", rekla je u jednom klipu Kortni koja za glumca ima samo reči hvale. Kaže da joj je u svemu mnogo pomogao, a najviše da sazri i postane žena. Zanimljivo je da je Kortni imala samo 16 godina kad je upoznala glumca koji je dosta stariji od nje.

SHUT UP!!!!!!! #courtneyhashadit

A post shared by Courtney A Stodden (@courtneyastodden) on

Njihova ljubav počela je na internet radionici glume koju je vodio, a ona pohađala. Upoznali su se uživo posle šest meseci i vrlo brzo su ušli u brak što je izazvalo negodovanje i prijatelja i javnosti. Od tada ovaj par nije prestajao da intrigira, a sada su nepremostive razlike učinile svoje.

Foto: Getty
Foto: Getty

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 66 sledeca idi na stranu