Aktuelno

Opet policija u njenom domu: Poznata glumica imala još jedan nervni slom?

Samo nedelju dana nakon što je glumica i rijaliti zvezda Tori Speling doživela nervni slom, policija je ponovno posetila njen dom u Kaliforniji. Kako prenosi "TMZ" nije tačno poznat razlog posete organa vlasti.

Nedelja, 18.03.2018.

15:53

Izvor: B92

Opet policija u njenom domu: Poznata glumica imala još jedan nervni slom?
Foto: Getty

Podeli:

Njeni prijatelji su zabrinuti i tvrde da je glumica na ivic zdravog razuma, jer joj je teško da balansira između supruga, petoro dece i posla.

Tako su, navodno, ponovo ispred njihove porodične kuće u Los Anđelesu, u kojoj glumica živi sa suprugom Dinom Mekdermotom i njihovo petoro dece, viđena dva policijska automobila.

Nije poznatno zašto su došli, ali policajci su ispred kuće razgovarali sa Mekdermotom. On je i 1. marta zvao policiju jer je Tori imala nervni slom.

Navodno ga je napadala i bila je agresivna. Ipak, policija je nije uhapsila niti je odvedena u bolnicu, ali su svi mediji o tome izvestili. Ona je pre ovog ispada takođe zvala policiju, jer je mislila da joj neko provaljuje u kuću.

Foto: Getty

Četrdetčetvorogodišnja glumica, inače majka petoro dece, već duže vreme je u nervnom rastrojstvu koje povremeno kulminira.

Njeni najveći problemi u braku, ali i sa zdravljem su počeli 2013. godine, kada je saznala za suprugovu prevaru. Od tada je zvezda tinejdžerske serije "Beverli Hils" bila više puta na bolničkom lečenju.

U rijaliti programu "Tori & Dean: Inn Love", nekadašnja američka zvezda rekla je da je brak spasla zbog svoje dece, a u Holivudu se šuška i da ona ima psihičkih problema jer je sve manje angažovana kao glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare