Aktuelno

Kako su ga žena i ćerka nasamarile: Siniša Mihajlović "žrtva" ženskog dvojca

Čuveni fudbalski trener Siniša Mihajlović suočio se se najvećim strahom svakog roditelja - doživeo je da mu ćerka ima čudnog momka. Njegova mezimica Viktorija se zaljubila i na nagovor majke Arijane odlučila je da ga upozna sa roditeljima. A zapravo njih dve odlučile su da se uključe u snimanje "Skrivene kamere" koja je odmah postala hiz na italijanskoj televiziji, ali i na društvenim mrežama.

Utorak, 20.03.2018.

11:23

Izvor: B92

Kako su ga žena i ćerka nasamarile: Siniša Mihajlović
Foto: Getty

Podeli:

Siniša je želeo da upozna zeta pre susreta, tražio je njegove slike, a šokirao se kad je saznao da njegov "zet" ima 34 godine.

"Ima 13 godina više od nje!", prvo je povikao, a kada je ušetao izabranik posle 50 minuta kašnjenja, počeo je pravi cirkus.

U neverici je pratio šta radi Viktorijin "dečko", peva, "lupa bubnjeve", izmotava se, zove ga "tata"... Kada je Mihajloviću prekipelo, rešio je da izađe iz restorana.

Siniša Mihajlović važi za predanog i posvećenog oca, pa njegove reakcije ne čude.

U skladnom braku koji traje 22 godine sa atraktivnom italijanskom voditeljkom Arijanom ima petoro dece, a i pored mnogobrojnih obaveza, oboje su najviše okrenuti svojim naslednicima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.