Aktuelno

Veza ili bebisiting: Čuveni plejboj potpuno promenio život

Iako su zajedno skoro godinu dana, mnogima i dalje nije jasna veza Sofije Riči i Skota Disika. Nije razlika u godinama ni najveća ni čudna, ali 15 godina u njihovim životnim ciklusima deluje malo smešno. Dok oni slave ljubav, među komentarima nedavno se pojavio jedan: ti kao da si joj dadilja, a ne momak.

Četvrtak, 19.04.2018.

08:23

Izvor: B92

Veza ili bebisiting: Čuveni plejboj potpuno promenio život
Foto: Getty

Podeli:

Ovih dana par uživa u prolećnim radostima, putovanjima, hvale se na društvenim mrežama, a sve to njihovi pratioci burno komentarišu.

"Zar ne znaš da učenicama nije dozvoljeno da se zabavljaju sa profesorima?", "Drago mi je da imaš odraslog pratioca na putovanju", "Misliš, ideš s bebisiterom?" - samo su neke od primedbi.

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Doduše, Holivud i svetska javnost znaju i za mnogo skandaloznije razlike, i to u "oba smera", ali devetnaestogodišnja Sofija i tridesetčetvorogodišnji Disik i dalje izazivaju česte komentare.

"Skot je zapravo moja muška verzija. Imamo vrlo sličan smisao za humor. On je zaista moja ljubav", izjavila je nedavno ćerka pevača Lajonela Ričija.

Foto: Getty

Naime, otac troje dece i bivši partner Kortni Kardašijan, godinama je uživao u statusu plejboja zbog svog raskalašnog načina života koji je podrazumevao lude žurke, žene i alkohol.

Upravo zbog toga je bilo iznenađenje kada je izabrao "klinku" za vezu koja se ispostavila kao ozbiljna.

Foto: Getty

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare